Geplande Activiteiten

Ledenfeest 2022

Zennebridge legt haar leden in de watten op zondag 9 oktober.  Om 14u gaan we van start met een bridgetornooi en tegen 19u schuivzen we aan voor een heerlijk diner.  Meer info via email.

Bridge cursus 2022

Zennebridge organiseert een cursus voor wie wil leren bridgen. Nog nooit gekaart ? geen probleem. Luc Verest is een ervaren lesgever en neemt iedereen mee op sleeptouw. De eerste les start op maandag 17 oktober om 19u30 in de SportCube, Waterleestweg 12 te Eppegem, en is bovendien gratis. Wie nadien beslist om de cursus verder te volgen, betaalt € 95 voor 12 lessen, lesmateriaal inbegrepen. De lessen zullen doorgaan op maandagavond.

Opendeurdag 2022

U weet niet wat bridge is? Als u van wiezen houdt, zal bridge u ongetwijfeld aanspreken.  In Vlaanderen zijn er meer dan 5.000 spelers actief, verspreid over 125 bridgeclubs.  Zennebridge is de bridgeclub van Zemst.  Bridge is niet alleen een uitdagend kaartspel, het is vooral ook een sociaal gebeuren waarbij gezelligheid voorop staat.

Wie wil kennismaken met bridge, kan terecht op de opendeurdag van Zennebridge die doorgaat op zondag 25 september van 10u tot 17u in
de SportCube, Waterleestweg 12 te Eppegem.

Voor wie bridge wil leren, organiseert Zennebridge een initiatiecursus, waarin de regels van bridge voor iedereen op een begrijpbare manier worden uitgelegd door een ervaren lesgever, Luc Verest.  De eerste les is gratis en gaat door op maandag 17 oktober om 19u30 in de SportCube.
Wie nadien beslist om de cursus verder te volgen, betaalt € 95 voor 12 lessen, lesmateriaal inbegrepen. De lessen zullen doorgaan op maandagavond.  

Info:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
            Tel Lily Gaudaen : 015/ 61.19.60

Heb je een idee?

Heb je een idee voor een uitstap of evenement?  Laat het ons weten.

Bridge Resultaten

vlaamse bridge liga

De bridge resultaten kan u bekijken via de volgende link
Vlaamse Bridge Liga

 

Bridgepartner Zoeken

bridge partner zoeken

Zoekt u een bridgepartner ?

Op ons forum kan u zich voorstellen en een aanvraag doen

Bridgepartner Forum