Wie zijn wij

Over Zennebridge bridgeclub

Wij zijn een jonge bridge club (opgericht op 10/10/2011) en hebben onszelf genoemd naar de rivier die door onze gemeente stroomt: de Zenne.  Wij zijn aangesloten bij de Vlaamse Bridge Liga.  Je kan dus je score op de VBL website volgen en masterpoints worden geupdate.

bridge club eppegem belgieOp een typische clubavond spelen we met 5 à 8 tafels recreatieve bridge in de cafetaria van sporthal “de Sportcube”.

Misschien wel even wennen aan de achtergrond geluiden van volleybal en squash in plaats van de typische bridge stilte, maar als je bye bent kan je ook genieten van het spel of de training van het locale turnteam.

bridge club gameNakaarten mag ook in de cafetaria, al dan niet met wat vocht uit onze Zennevallei (Geuze, Kriek,...).

Als lid van de Vlaamse Bridge Liga spelen we de scores door zodat alle leden de resultaten kunnen opzoeken en de masterpoint score up to date blijft.

Alle biedsystemen zijn toegelaten, maar Acol en “majeurs van vijf” in diverse variaties zijn het meest gangbaar.

Leden, en niet-leden zijn welkom mits een éénmalige bijdrage.

Op onze bridgedrives houden we het graag hoffelijk, we leggen graag een kaartje en willen dit plezierig houden.  Zonder afbreuk te willen doen aan het drang om te winnen is het dus niet de bedoeling tegenspelers (of je partner) de grond in te boren.

Bridge Resultaten

vlaamse bridge liga

De bridge resultaten kan u bekijken via de volgende link
Vlaamse Bridge Liga

 

Bridgepartner Zoeken

bridge partner zoeken

Zoekt u een bridgepartner ?

Op ons forum kan u zich voorstellen en een aanvraag doen

Bridgepartner Forum